RE-Source Southeast 2024, 15-16 Май, София

За поредна година АСЕП ще партнира на RE-Source Southeast – най-голямото събитие, посветено на корпоративното снабдяване с възобновяема енергия в Югоизточна Европа, Конференцията ще се състои на 15-16 май 2024 г. в София.

В рамките на събитието през 2024 г. ще бъдат разгледани най-новите тенденции при договорите за покупка на електроенергия (PPAs), търгуването с електроенергия, развитието на пазарите в региона, ESG стратегии и корпоративни политики за устойчивост, стратегии за декарбонизация, предизвикателствата пред мрежовите услуги и съхранението на енергията, възможностите за финансиране на ВЕИ проекти, и др.

Тазгодишното издание на RE-Source Southeast ще събере повече от 50 лектори и над 400 участници с различен профил – изпълнителни директори, мениджъри, анализатори, търговци, ръководители, консултанти и др.

Възползвайте се от възможността за срещи и създаване на контакти с водещи компании в индустрията, експерти на високо ниво и бъдещи партньори. Запознайте се с предварителната програма и възможностите за спонсорство или се регистрирайте на events.resource-southeast.eu

Събитието е БЕЗПЛАТНО за представители на индустриални консуматори на енергия. Като партньор на събитието АСЕП осигурява на своите членове възможността да се възползват от отстъпка от цената на билетите, както и от отстъпка при спонсорство.