АСЕП ЩЕ ПРОВЕДЕ ДИСКУСИЯ НА ТЕМА: „ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЕН ПАЗАР – ЛИБЕРАЛИЗАЦИЯТА ПРОДЪЛЖАВА?“

Асоциация „Свободен енергиен пазар“ организира ДИСКУСИЯ НА ТЕМА: „ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЕН ПАЗАР – ЛИБЕРАЛИЗАЦИЯТА ПРОДЪЛЖАВА?“

Дискусията ще се проведе на 3 ноември 2016г. в  София, Конферентен център “Капитал Форт“, зала „Манхатън“, от 13:00 до 17:00 часа.

В очакване на предстоящото въвеждане на нов модел на либерализирания пазар на електрическа енергия, Асоциация „Свободен енергиен пазар“  кани  пазарните участници да обсъдят предизвикателствата на действащия модел, които новите правила за организация на пазара би следвало да адресират.

В рамките на първия  дискусионен панел „Развитие на либерализирания енергиен пазар в България“ , представители на българските институции са поканени да представят аспектите на новия пазарен модел и перспективите за неговото  приемане.

Вторият дискусионен панел „Пазарът през погледа на неговите участници“  ще даде възможност на производители, мрежови оператори, търговци, потребители на електрическа енергия да представят своята визия относно  възможностите за оптимизация на правната рамка за търговия с електрическа енергия на свободния пазар.

Идентифицирането на моментните проблеми и обединяването на пазарните участници около  идеи за тяхното отстраняване цели да  подпомогне приемането на пазарен модел,  осигуряващ балансирана и прозрачна  конкурентна среда на българския електроенергиен пазар.

Регистрирайте се за участие, като попълните  форма за регистрация, която можете да свалите от  ТУК  и я изпратите на е-адрес: office@asep.bg !

Вижте предварителна програма на събитието   ТУК

Уточнена програма ще бъде публикувана.