АСЕП отново ще партнира на ETCSEE 2019, Будапещ

Асоциация свободен енергиен пазар отново ще бъде сред партньорите на едно от най-големите събития в Европа, посветено на търговията с електроенергия – Energy Trading Central and South East Europe (ЕTCSEE) 2019. Конференцията тази година ще се се проведе на 19-и и 20-и юни в Будапещ, Унгария, и се очаква да събере над 400 представители на сектора от цяла Европа.

Програмата на конференцията ще обхване развитието на пазарите на електроенергия и газ, пазарния надзор и възобновяемата енергия – с участието на над 50 ключови лектори и над 400 участници. ЕTCSEE е едно от най-разпознаваемите събития за индустрията, привличащо представители на търговци, регулаторни органи и ключови лица от сектора.

В програмата на събитието е включен и нетуъркинг коктейл, който наред с приятното споделяне на вечерта с колеги от сектора за търговия с енергия, е и чудесна възможност за разширяване на бизнес отношения и партньорства!

Запазете датата и научете повече на www.energytradingcsee.com. Ако сте представители на регулаторен орган, можете да се свържете се със секретариата на ERRA, за да кандидатствате за безплатен пропуск.

Можете да се възползвате и от преференциална цена за участие, като ползвате следния линк www.energytradingcsee.com/Registrations/Step2Single/72413?code=sd3_ASEP